Ajankohtaista

Helpsonin aukioloajat muuttuivat 01.05.2015. Palvelemme:

Ark 8:00-20:00

La 9:00-16:30

Lataa etätukiohjelmisto


Helpson-etätuki on netin kautta muodostettava yhteys, jonka kautta asiantuntijamme pystyy käyttämään – ja korjaamaan – tietokoneesi aivan kuin hän olisi itse paikan päällä. Yhteyden muodostamiseksi koneelle on asennettava Helpson-etätukiohjelmisto. Ohjelmisto toimii sekä PC- että Mac-tietokoneissa ja sen käyttämiseksi tarvitaan laajakaistayhteyttä.

Helpson-etätuki tarkoittaa sinulle:

 • Helppoutta
  Sinun ei tarvitse kuin ladata etätukiohjelmisto koneellesi, jonka jälkeen voit seurata, miten asiantuntijamme etsii ja korjaa vian. Helpson-asiantuntija kertoo aina, mitä milloinkin tehdään ja miksi niin toimitaan, joten voit oppia samalla koneesi asennuksesta.
 • Turvallisuutta
  Etäyhteys avataan pin-koodilla, jonka annat itse Helpson-asiantuntijalle. Mitään ei tapahdu, ennen kuin annat siihen itse luvan. Saat aina tarvittavat ohjeet myös puhelimitse.
 • Vaivattomuutta
  Sinun ei tarvitse kuin ladata ja asentaa helppokäyttöinen ohjelmisto sekä avata etätukiyhteys asiantuntijan neuvojen mukaan.
 • Nopeutta
  Useimmiten vian selvitys ja korjaus sujuvat etäyhteyden avulla nopeammin. 

Voit ladata ja asentaa etätukiohjelmiston jo ennen puhelua Helpson-puhelintukeen. Säästät aikaa ja pääsemme ongelman ratkaisuun nopeammin.